• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Poppenwagen

Op zoek naar een leuke poppenwagen? Bij Houtenpoppenwagen.nl slaag je gegarandeerd, want wij bieden jou de ruimste keuze en hanteren daarbij voordelige prijzen. Al voor kinderen vanaf 1 jaar kun je bij ons terecht om een poppenwagen aan te schaffen. Van hout of van riet. Dat zijn populaire materialen. Wij leveren bovendien altijd snel vanuit voorraad.

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke poppenwagen

Een poppenwagen die van hout is gemaakt, heeft wat speciaals. Iets wat hetzelfde speelgoed dat van kunststof is gemaakt niet heeft. De natuurlijke uitstraling van een poppenwagen die van hout is gemaakt, doet namelijk authentiek aan. Dat vinden kinderen prettig net als dat het materiaal natuurlijk aanvoelt als het wordt aangeraakt. Het is ook niet voor niets dat poppenwagens van hout erg populair zijn en dat daar de keuze vaak op valt. Of bijvoorbeeld op een poppenwagentje van riet. Er zijn nog tal van andere voordelen, zoals de mogelijkheid om voor een poppenwagen te kiezen die een verstelbare duwstang heeft. Dat gaat prima gecombineerd met de duurzaamheid van het hout, want ook als je kind groter groeit, kan het nog iedere keer weer veel plezier beleven aan dit leuke speelgoed.

Bij ons heb je het voordeel dat je een keuze hebt uit vele modellen en soorten. Ook kun je rekening houden met bijvoorbeeld een specifiek merk, waarvan je een poppenwagen wilt aanschaffen. Bandits & Angels is bijvoorbeeld een bekend Nederlands merk met eigen design. Het overzicht met poppenwagens laat je duidelijke afbeeldingen zien om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheid in kleur en model. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een rode poppenwagen aan te schaffen of een poppenwagen in het wit te bestellen. Er zijn ook diverse modellen die ontworpen zijn in een combinatie van verschillende kleuren. Bij elk model staat een beschrijving met specificaties vermeld, zodat je precies kunt nagaan of dit de ideale poppenwagen voor je kind wordt. Na een keuze gemaakt te hebben, is het direct mogelijk om een bestelling te plaatsen. Doorgaans leveren wij vanuit voorraad binnen een dag, maar als er sprake is van een levertijd, dan staat dat erbij vermeld. 

© 2024 Houtenpoppenwagen.nl is onderdeel van XLShop