• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Poppenwagens

Poppenwagens zijn er in allerlei soorten en maten voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Poppenwagens van hout zijn voor de kleintjes een uitstekende keuze en zeker als je van het aanbod van Houtenpoppenwagen.nl gebruikmaakt. Wij bieden veel diversiteit, scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Bovendien leveren wij snel vanuit onze voorraad.

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruime keuze aan fantastische poppenwagens

Poppenwagens van hout

Er zijn allerlei soorten poppenwagens verkrijgbaar, maar de poppenwagens van hout zijn doorgaans het meest populair. Niet alleen doordat er zoveel diversiteit te vinden is, maar ook doordat houten speelgoed volop in de belangstelling staat. Het natuurlijke karakter speelt daar een rol bij, maar ook andere aspecten komen erbij kijken. Poppenwagens die van hout zijn gemaakt, kennen namelijk een lange levensduur. Dat komt goed van pas, want de poppenwagen die over een verstelbare duwstang beschikt, kan versteld worden als je kind ineens wat groter wordt. Uiteraard wordt er bij het maken van houten poppenwagens gebruik gemaakt van de beste kwaliteit hout en draagt ook dit aspect weer bij aan de lange levensduur. Er is nog een voordeel verbonden aan hout en dat is dat poppenwagens die van dit materiaal zijn gemaakt bij het verkeerd leunen of vasthouden niet snel zullen omvallen.

Poppenwagens voor kinderen vanaf 1 jaar

Voor kinderen vanaf een leeftijd van 1 jaar zijn poppenwagens die op basis van het natuurlijke materiaal zijn gemaakt het meest ideaal. Ook oudere kindjes tot 6 jaar kunnen veel plezier hebben van poppenwagens die grotendeels van hout zijn gemaakt. Er zijn uiteraard wel onderdelen die niet van hout zijn gemaakt. Bijvoorbeeld de rubberen bandjes die om de houten wieltjes zijn bevestigd, waardoor de vloer in huis niet beschadigd zal raken. Wij hebben in het assortiment diverse merken opgenomen om een keuze uit te maken. Zo zijn de modellen van het Nederlandse merk Bandits & Angels bijzonder populair, maar geldt dat ook de poppenwagens van Simply for Kids en van Pinolino over een uniek design beschikken en graag gewild zijn. Je hebt alle tijd om op je gemak een keuze te maken en als de keuze voor een van de poppenwagens eenmaal is gemaakt, dan kunnen wij snel vanuit de voorraad in ons eigen magazijn de bestelling leveren. 

Contact

Houtenpoppenwagen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228098
Contact
Facebook

© 2022 Houtenpoppenwagen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord