• Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 39,95
  • Volledige garantie

Rieten poppenwagen

Authentiek, prachtige details en een nostalgische uitstraling. Dat alles en meer mag je verwachten van een rieten poppenwagen.  Wij hebben een ruim aanbod met deze poppenwagens. Rieten poppenwagen modellen in allerlei kleuren en uitvoeringen. De meeste wagens hebben een klassieke uitstraling maar wij hebben ook hippe en trendy modellen in ons assortiment opgenomen. Ons aanbod en de diversiteit is groot. Hierdoor is er dan ook voor iedereen wel een passende rieten poppenwagen te vinden.

Onze services

  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Rieten poppenwagen kopen?

Rieten poppenwagen kopen? Dan is Houtenpoppenwagen.nl de ideale webshop om een keuze te maken. Het grootste assortiment hebben wij namelijk beschikbaar en bovendien ben je bij ons goedkoop uit als je een rieten poppenwagen koopt. De leukste modellen vind je in ons aanbod die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Snel geleverd vanuit voorraad.

Rieten poppenwagen met houten onderstel

Een rieten poppenwagen wordt vaak gecombineerd met een houten onderstel, zodat er overwegend sprake is van toepassing van natuurlijke materialen. Met een onderstel van hout zal een rieten poppenwagen stevig en stabiel zijn en niet snel kunnen omkantelen als er te zwaar geleund wordt op de duwstang. Dat is al een van de vele voordelen en natuurlijk heeft een poppenwagen van riet een authentieke uitstraling. Riet heeft nu eenmaal een nostalgisch karakter en dat is ook in de verschillende modellen die wij aanbieden terug te zien. Er zijn overigens poppenwagens van riet beschikbaar die over een verstelbare duwstang beschikken. Dat is ideaal, want kinderen van 1 jaar groeien snel en dan kan de duwstang bij het toenemen van de lengte van je kind op de juiste stand worden afgesteld. Bij een rieten poppenwagen is er doorgaans sprake van een gedeeltelijke of volledige bekleding en zal afhankelijk van het model ook een dekentje worden meegeleverd.

Rieten poppenwagen voor kinderen vanaf 1 jaar of 2 jaar

Houtenpoppenwagen.nl is een webshop, waar met verschillende leeftijdsgroepen rekening wordt gehouden. Bij jonge kinderen is het namelijk belangrijk om met de lengte rekening te houden als je een rieten poppenwagen koopt. Zo zijn er leuke rieten poppenwagentjes die afgestemd zijn op de leeftijdsgroep vanaf 1 jaar, maar kun je bij ons ook de keuze maken om een rieten poppenwagen te bestellen die geschikt is voor kinderen met een leeftijd vanaf 2 jaar. Met betrekking tot het ontwerp, kleur en uitvoering kun je met je eigen wensen rekening houden om zo tot een keuze te komen. Je hebt alle gelegenheid om op je gemak te vergelijken en de afbeeldingen te bekijken. Bestellen kan 24 uur per dag en als de rieten poppenwagen van je voorkeur op voorraad is, dan kunnen wij afhankelijk van de dag van bestelling de volgende dag al leveren. 

Contact

Houtenpoppenwagen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228098
Contact
Facebook

© 2022 Houtenpoppenwagen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord