• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten poppenwagens

Houten poppenwagens in allerlei modellen, kleuren en soorten zijn in een groot aanbod beschikbaar bij Houtenpoppenwagen.nl. Je hoeft alleen nog maar het assortiment te bekijken en met je wensen rekening te houden om een keuze te maken voor een van de leuke houten poppenwagens van de beste kwaliteit. Wij bieden een scherpe prijs en snelle leverservice.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Leuk speelgoed verkrijgbaar in vrolijke kleuren

Houten poppenwagens in prachtige kleuren

Houten poppenwagens hebben wij beschikbaar in prachtige kleuren of in een combinatie van fraaie kleuren. Je kunt je bij je keuze laten leiden door een kleur of uiteraard door een bepaalde stijl, model of merk. Zo heeft Bandits & Angels als Nederlands speelgoedmerk met eigen import en uniek design verschillende houten poppenwagens ontwikkeld die wij in het assortiment beschikbaar hebben. Het leuke van de variatie in modellen is dat je bijvoorbeeld rekening kunt houden met je voorkeur voor een overkapping. Er zijn echter ook houten poppenwagens die geen overkapping hebben. Vrijwel alle modellen zijn beschikbaar voor kinderen in de leeftijd vanaf 1 jaar of vanaf 2 jaar. De duwstang kan verstelbaar zijn bij bepaalde modellen en dat heeft uiteraard als voordeel dat je kind er nog veel langer plezier aan heeft.

Houten poppenwagens: de voordelen

Speelgoed van hout is de laatste jaren weer sterk in opkomst en dat is niet zonder reden, want het authentieke karakter en het natuurlijke materiaal vormen daarvoor de basis. Met betrekking tot houten poppenwagens geldt dat deze altijd al populair zijn geweest. Niet alleen door de natuurlijke materialen en authentieke uitstraling, maar juist ook door de stevigheid en stabiliteit die geboden wordt. Zo zal een houten poppenwagen niet snel kantelen door de stevigheid van het materiaal. Hout is een materiaal dat voor iedereen natuurlijk aanvoelt en zeker kinderen vinden dat erg prettig. Houten poppenwagens kennen dan ook alleen maar voordelen. Uiteraard zijn enkele onderdelen niet helemaal van hout, zoals de wielen die omlijst worden door rubberen bandjes om de vloer te bescherming. Je kunt wanneer je wilt een keuze maken uit ons aanbod met houten poppenwagens. Wij leveren snel en als het model op voorraad is, dan bestaat de mogelijkheid dat wij morgen al bezorgen.

© 2024 Houtenpoppenwagen.nl is onderdeel van XLShop